‘In Full Effect’ is dé officiële XL-editie van de in Heerlen befaamde ‘In Effect’ hiphop/r&b-avond. Voor het eerst dompelt de NIEUWE NOR je onder in een wereld van Oldskool en Newskool hiphop en RnB-vibes. Om helemaal op los te gaan!

‘In Effect’ kennen we van zieke avonden in o.a. café De Kroniek en de befaamde The Notorius IBE Afterparty! Avonden waarop de hiphop-dj’s nu eens niet de back-up vormen maar zélf in de spotlight staan.

Op zaterdag 28 januari vieren we de Grand Opening van een bekend concept in een nieuw XL-jasje. ‘In Effect’ wordt in de NIEUWE NOR omgedoopt tot ‘In Full Effect’. Oftewel de ‘In Effect’ avonden in De Kroniek krijgen in volle edities een Grote Broer met zieke line-ups en de lekkerste Old to Newschool HipHop en RnB vibes. En die eerste line-up liegt er alvast niet om: FS Green is onze hoofdgast, bekend als producer van o.a. (Murda)Turk, Jiggy Djé en de afgelopen twee jaar gekozen tot beste DJ op State Awards. Hij krijgt support van ‘Queen of the Dutcht Decks’ Jane Doe (M.O. & Brakko) en uiteraard ‘In Effect’-er Roman Baker. MC Bruce Wayne is er ook bij om jouw avond compleet op zijn kop te zetten. Be prepared and be there, cause it’s time to be ‘IN FULL EFFECT’!

Share